josefinelarsson

2017

Vilket år 2017 har varit. Det har verkligen hänt mycket under detta år, mycket roliga saker. Här får ni se lite grann vad jag har haft för mig

 Jag har varit i Thailand tillsammans med familjen Fock där jag fick uppleva så mycket. Jag fick se en annan del av Thailand, och fick en betydligt bättre bild utav landet, jag fick träffa Emma vilket var så kul eftersom jag då inte hade träffat henne på flera månader, jag fick uppleva fisket där m.m. 


Jag har gjort fyra nya tatueringar, här en utav dom och den största jag har. Jag har även gjort en på foten för min mormor med hennes namn, jag har gjort en pil på baksidan av ena armen som står för min och Emmas vänskap (hon gjorde en likadan), och jag har gjort en på armen för min familj med två pilar som korsar varandra, och i ''luckorna'' så är varje familjemedlems stjärntecken.


Jag har blivit sambo med denna filur till vänster om mig. Vilket är ett väldigt stort steg för mig då jag aldrig bott tillsammans med en partner förut. Vi var även i Mallorca tillsammans med min familj, väldigt mysig resa. Blev mest sol, bad och vin den resan haha..

Mallorca.


Jag har jobbat, jobbat och jobbat. Plus att jag tagit på mig ännu ett jobb, dock ett heltids jobb. Musiklärare/fritids på en skola här i närheten, så himla roligt!
Men jag har fortfarande kvar mitt andra jobb i klädbutiken ''Love IT'', dock bara helger nu vilket räcker då jag redan jobbar för fullt på vardagarna. Jag har fyllt 20!! Vilket firades med tapas och vin med mina favoriter. Det blev en super mysig förfest hemma hos mig, sedan en roligt utgång! Kunde inte haft en bättre födelsedag. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas