josefinelarsson

19 ÅR

För idag är det min födelsedag, wihoo...
19 år, den tråkigaste siffran. Inget nytt händer förutom ett år närmare till 20 haha.. Jag tycker egentligen inte om att fylla år, jag hatar verkligen att öppna presenter. Dock har denna födelsedag varit bra! Klockan 08:00 blev jag väckt av att mina favoriter som stod och knacka på dörren med en kladdkaka i handen. Senare på dagen kom alla släktingar och på kvällen var mina vänner och min familj här. Det som var extra kul var att jag fick visa alla min lägenhet, mitt egna hem. 

DET KLASSISKA FILTRET

Haha, det klassiska ''hundfiltret''. Använder det för mycket.

Här ser ni mig som brunhårig. (Har ingen annan bild) Jag är verkligen inte bekväm ännu, med tanke på att det är en stor förändring. Från långt blont hår till kort brunt. Jag sa till min frisör ''Gör precis vad du vill, jag litar på dig'', så egentligen ska jag väl vara glad att jag inte sitter här med grönt hår.

HJÄRTA

Du är fantastisk, tack för att du finns i mitt liv mina fina vän!

MÅNDAG


 

Hej på er! 
Idag har jag legat inne hela dagen och kollat på serien ''skam''. En jäkligt tråkig dag helt enkelt haha.. Men om en liten stund ska jag åka hem till mamma och pappa och äta middag tillsammans med dom, sedan ska jag hem till mig igen och mysa ner mig framför idol med Emma. Äntligen har det börjat, mitt favoritprogram. Imorgon ska jag äntligen till frisören och fixa håret, som jag längtat. Nu är jag trött på detta solblekta, gula, torra hår haha. Har dock ingen aning om hur jag vill göra det? Kort? Brunt? Slingor? Jag vet inte. Så vi får se hur det blir!

INFLYTTNINGSFEST

 

Nu är är håret och sminket klart och jag redo för familjen Focks inflyttningsfest. Festen är för dom som har hjälpt till med deras flytt, allt från målare till dom som mig som bara monterat ihop en stol och en byrå, haha. Ser verkligen framemot denna kväll, håller tummarna för att den blir bra! Trevlig helg på er, kram!

STOCKHOLM

SOMMAR16

Hallå där, allt bra? 

Med mig är det kanon, trots att sommaren har gått galet fort.Jag har haft en underbar sommar! Jag har börjat på ett nytt jobb (en restaurang/bar som heter Sigges), jag har varit på Åland och hälsat på en vän i några dagar, jag har lärt känna nya underbara människor, varit på fantastiska sommarfester och fiskat en hel del. Och idag åker jag till huvudstaden tillsammans med min bästa vän och hälsar på min syster. Ikväll blir det tapas och en hel del sangria, imorgon blir det shopping och lite festligheter och på fredagen ska vi gå på Gröna Lund och åka veranda karusell. Det ska bli riktigt kul att träffa min syster och sååå härligt att komma bort från lilla Hudiksvall några dagar.

EN BÄSTA VÄN

 

Att ha en bästa vän är bland det finaste man kan ha. För det är den personen som läser dig som en öppen bok, som ser när du behöver en kram, som alltid finns där oavsett vilken tid på dygnet det är. För det är den personen du kan skicka ett ''kod röd'' sms till, som låtsas att något hemskt har hänt och klämmer ut faketårar haha. Det är den personen du kan ligga bredvid i soffan och inte säga ett ord till men ändå ha en trevlig stund. Det är den personen som man ska vara rädd om, sin bästa vän. Tack för att du orkar med mig, när jag är ledsen, arg eller när jag har hur mycket energi som helst och egentligen är jätte jobbig. Du är bäst

 

ÄLGERED

 

Igår åkte jag och några vänner till Älgered och hade det hur mysigt som helst. Vi gjorde en eld och grillade, några följde med mig på en liten fisketur, och en del pimplade vin och badade. Det är kvällar som dessa som verkligen får mig att inse att sommaren är underbar.

Upp